47. Våldets Ansikten- ADHD diagnos, flyttkaos och jobbiga processer

Podden byter vecka för släpp! Det är därför ni har fått vänta en vecka extra på detta avsnitt. Men nu är vi tillbaka:) Det har gått ett tag sedan Bella fick sin ADHD diagnos och hon börjar fundera på om hon verkligen har ADHD? Sara har flyttat till större lägenhet och har mest varit inne i sin flyttbubbla. Bella hanterar något jobbigt som hon behöver finna accepatans i. Hon delar med sig om maktlösheten hon befinner sig i.

Våldets Ansikten finns för dig om du vill prata och få hjälp!

Ring oss om du har frågor: 08 327 100 

Eller skicka epost till: info@valdetsansikten.se

Hemsida: https://valdetsansikten.se

Musik: Joseph McDade – Groovy Synth Fuzzy Ting via Transistor.fm Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)

#våldetsansikten #podcast

JOUR STOCKHOLM