44. Våldets Ansikten- Bella levde i en destruktiv relation

I det här avsnittet berättar Bella om när hon levde i en destruktiv relation. Hon vart inlåst och utsatt för alla möjliga former av våld. En dag när Bella har blivit grovt misshandlad anländer polisen till lägenheten. Trots att hon blöder, är blåslagen och kvar i lägenheten med förövaren väljer polisen att bara gå därifrån…. Hör hennes historia här i Våldets Ansikten🙏♥️🎙️ #våldetsansikten #våldinärarelation #mänsvåldmotkvinnor #missbruk #beroende #tillfrisknande #trauma #kris

Våldets Ansikten finns för dig om du vill prata och få hjälp!

Ring oss om du har frågor: 08 327 100 

Eller skicka epost till: info@valdetsansikten.se

Hemsida: https://valdetsansikten.se

Musik: Joseph McDade – Groovy Synth Fuzzy Ting via Transistor.fm Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)

JOUR STOCKHOLM