41. Våldets Ansikten- Frida blev kidnappad, neddrogad och utsatt för trafficking

I detta avsnittet får ni möta fantastiska Frida Farrell och höra hennes otroligt starka historia. Ett livsöde som är svårt att greppa och ta in.

Frida bodde i London i början på 2000 talet, då hon stoppades av en man på gatan som utgav sig för att vara fotograf och erbjöd henne ett modelljobb. Frida vart senare inlåst i en lägenhet där hon drogades ner och såldes som sexslav till olika män under tre dagar innan hon lyckades fly.

Frida arbetar i dag som filmregissör och skådespelare och har filmatiserat det fruktansvärda traumat som hon utsattes för. Hon spelar huvudrollen i hennes egna film Apartment 407 som är en sann historia om hennes egna livsöde.

Människohandel, sk trafficking är idag en av de största brottsliga verksamheterna i världen. Handeln omsätter 150 miljarder dollar årligen, varav ca 99 miljarder dollar kommer från sexhandeln. Europa uppges ha högst antal personer som är utsatta för människohandel per capita i världen. Mindre än 2 procent av alla som utsätts för trafficking lyckas fly och överleva. Frida är en av dem! Här är hennes otroligt starka historia! Smärtsam samtidigt som hon förmedlar så otroligt mycket hopp. Som hon säger med sina egna ord, ”Jag är inget offer, jag är en överlevare”

Denna historia bör alla höra! Kvinnor, män, föräldrar och medmänniskor!

Våldets Ansikten finns för dig om du vill prata och få hjälp!

Ring oss om du har frågor: 08 327 100 

Eller skicka epost till: info@valdetsansikten.se

Hemsida: https://valdetsansikten.se

Musik: Joseph McDade – Groovy Synth Fuzzy Ting via Transistor.fm Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)

#våldetsansikten #podcast

JOUR STOCKHOLM