38. Våldets Ansikten- Gott nytt år!

Årets sista avsnitt är ute! Sara och Emily summerar det gångna året. Årets bästa? Årets sämsta? Vad lämnar vi med 2023? Vad tar vi med oss in i 2024? Nyårslöften? Förväntningar på det nya året?Det blir en del tårar i studion i dag med när Sara tänker på människor som inte finns kvar i hennes liv.

Vi vill passa på att tacka alla lyssnare för det gångna året. Tack för att ni lyssnar! Tack till alla fina ord vi får på vägen. Tack för att ni stöttar oss och sprider podden. Vi skickar massor med kärlek till er och extra mycket till er som kämpar i destruktiva relationer, psykisk ohälsa, beroende eller annan utsatthet. Vi hoppas att vi med hjälp av denna podd ska sprida hopp om att det går att vända sitt liv och få det liv man drömmer om.

Vi önskar er ett riktigt gott nytt år!

Våldets Ansikten finns för dig om du vill prata och få hjälp!

Ring oss om du har frågor: 08 327 100 

Eller skicka epost till: info@valdetsansikten.se

Hemsida: https://valdetsansikten.se

Musik: Joseph McDade – Groovy Synth Fuzzy Ting via Transistor.fm Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)

#våldetsansikten #podcast

JOUR STOCKHOLM