36. Våldets Ansikten- Bellas livshistoria. Mitt liv i en väska!

Modiga, grymma och helt fantastiska Bella berättar i dagens avsnitt sin livshistoria. En gripande, sårbar och otroligt stark historia om kvinnan med den stenhårda fasaden och murar höga som berg. Hör henne släppa fasaden för att visa vem som finns längst där inne. Med så mycket tårar, skratt, likheter, olikheter, identifikation och ovillkorlig kärlek möter Sara och Bella varandra i studion i dag. Det blev ett långt avsnitt i dag!  ⁠⁠#våldetsansikten⁠⁠ ⁠⁠#lifestory⁠⁠ #beroende #missbruk #tillfrisknande #12steg #12step #terapi #utsatthet #våldinärarelationer 

Våldets Ansikten finns för dig om du vill prata och få hjälp!

Ring oss om du har frågor: 08 327 100 

Eller skicka epost till: info@valdetsansikten.se

Hemsida: ⁠⁠https://valdetsansikten.se⁠⁠

Musik: Joseph McDade – Groovy Synth Fuzzy Ting via Transistor.fm Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)

#våldetsansikten #podcast

JOUR STOCKHOLM