27. Våldets Ansikten- Hur har man en sund relation efter att bara ha haft dysfunktionella?

Hur har man en sund relation när man bara har haft dysfunktionella?Detta är dagens tema efter önskemål från lyssnare. Hör Sara och Bella dela med sig av deras egna erfarenheter kring relationer. Både Sara och Bella har i dag sunda kärleksrelationer men så har det inte alltid sett ut? Sara träffade sin man Gibbe när de båda två befann sig i aktivt missbruk och i dag är de gifta, har två barn och har gjort hela tillfrisknande resan tillsammans. Sara fick ett brev från Gibbe när de båda satt i fängelse där han uttryckte en önskan om att åka på parbehandling med henne och skapa ett liv tillsammans. Sara knölade i hop brevet och kastade det i cellväggen pga rädsla. Får han reda på vem jag är på riktigt kommer han aldrig att älska mig tänkte Sara.

Bella träffade Andreas när hon befann sig i aktivt missbruk och han var drogfri. Han lyckades då inte att hålla sig ren men idag tillfrisknar de tillsammans och väntar ett gemensamt barn. Bella berättar om stressen att inte ha ett gemensamt boende och att inte veta vart hon ska ta vägen när bebisen kommer.

Som vanligt: naket, äkta, sårbart och direkt från verkligheten!

Våldets Ansikten finns för dig om du vill prata och få hjälp!

Ring oss om du har frågor: 08 327 100 

Eller skicka epost till: info@valdetsansikten.se

Hemsida: https://valdetsansikten.se

Musik: Joseph McDade – Groovy Synth Fuzzy Ting via Transistor.fm Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)

#våldetsansikten #podcast

JOUR STOCKHOLM